petak, 5. rujna 2014.

Trening

Gotova su ljetna natjecanja pa smo se malo opustili, ali treba nam bar jedan event ovaj tjedan, a to će biti trening u subotu.

SUBOTA, 6.9.

KLONDIKE, SNOW FORTS

21:00 HR, BIH, SRB, CET

8:00 PM UK

3:00 PM EST

2:00 PM CST

1:00 PM MST

12:00 PM PST


Komentirajte ako ćete doći!

~ Lenčo

Broj komentara: 13:

Lenco kaže...

hahahaha svi ste pali na moju foru, sad kad ste vec ode da bi vidili ovaj komentar komentirajte i vi

Uякє15 kaže...

ok

Ivjak kaže...

Dolazim!

Krki1 kaže...

Nadam se da nisi stavio novi smajl svinju i casu piva ako si njih kupio za 1000 xata ubi se XD.
Nedolazim jedno 2 godine.

Lenco kaže...

sisaj pilice bolesnice

Krki1 kaže...

Lenco nauci gramatiku (Krki1 taj-muski rod pa nije bolesnice nego bolesniku a taj bolesnik si ti)!

Lenco kaže...

inače u hrvatskoj gramatici se kaže bolesniče, to je vokativ. prelistaj koji put, bit će ti od koristi

Krki1 kaže...

Samo meni netreba hrvatska gramatika jer nisam iz Hrvatske :).......

Lenco kaže...

bravo idiote

Pahi kaže...

hahahhahahahahahahahhahahahaha ''nije bolesnice nego bolesniku'' HAHAHHAHAH hahaha ahahahhHAHhhahHHAHAhhahhhHAHHHAHhhahHAHHAHhahhHAHAHAHHhhahahahahhahahaHHAHAHAHHA

Pahi kaže...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pade%C5%BE obrazuj se majstore

Frothe Farkle kaže...

Your army has been updated on the Club Penguin Army Advertising site for the month of September. Use this site to find links to other armies. Check out the R.I.P. page for armies that have fallen.
http://clubpenguinarmyadvertising.wordpress.com/

Fico290 kaže...

Krki daj se ubij. Koristit će 1 idiot manje u ovom svijetu!

Objavi komentar