Dobrodošli na stranicu Club Penguin Metal Warriorsa! Ako već nisi, pridruži se i ti!

subota, 19. travnja 2014.

Prvo mjesto!

Ostali smo prvi na SMAP Ausia Ace-u. Borili smo se protiv 5 vojska. Nije bio neki veliki izazov, ali svejedno smo dali sve od sebe i na kraju pobijedili.











Za nagradu smo dobili pehar i jedan mjesec reklamu na Small and Medium Army Press (SMAP).


~ Lenčo

četvrtak, 17. travnja 2014.

Rezultati treninga

Trening je dobro prošao. Bilo nas je maksimalno 10 i taktike su bile odlične. Spremni smo za osvajanje natjecanja!




~ Lenčo

nedjelja, 13. travnja 2014.

Zaposlen tjedan

Update 2: SMAC Spring Supremacy bitka je premještena za sljedeću subotu, uskoro ću napisati post o tome

Update: Spring Showdown bitka pomaknuta je 1 i pol sat unatrag odnosno bit će u 20:00 sati.

Proljetni praznici su počeli pa ćemo imati više eventa ovaj tjedan, ali ne samo zbog toga nego zato što sudjelujemo na novom natjecanju; CPAC Spring Smackdown.

TRENING
SRIJEDA, 16.4. 

KLONDIKE, ICE BERG

21:00 HR, BIH, SRB, CET

8:00 PM UK

3:00 PM EST

2:00 PM CST 

1:00 PM MST 

12:00 PM PST


SMAP AUSIA ACE
Radi se o jednoj borbi između nekoliko vojski koje imaju Australsku i Azijsku diviziju. Mi naravno nemamo te divizije, ali pošto nam vrijeme odgovara i mi idemo na tu bitku.
SUBOTA, 19.4. 

SHERBET, ICE BERG

13:00 HR, BIH, SRB, CET

12:00 PM UK

7:00 AM EST

6:00 AM CST 

5:00 AM MST 

4:00 AM PST


SMAC Spring Supremacy
~premješteno za sljedeći tjedan~

CPAC Spring Smackdown; MW vs Smart Penguins
SUBOTA, 19.4. 

KLONDIKE, ICE BERG

20:00 HR, BIH, SRB, CET

7:00 PM UK

2:00 PM EST

1:00 PM CST 

12:00 PM MST 

11:00 AM PST


Pratite post zbog ažuriranja!

Komentirajte ako ćete doći!

~ Lenčo

SMAC Spring Supremacy - prva pobjeda

Danas smo pobijedili Pizza Republic na SMAC Spring Supremacy natjecanju. Taktike su nam bile fantastične, ali veličina prosječna, ništa posebno. Ova pobjeda nam je donjela 3 boda.












~ Lenčo

subota, 12. travnja 2014.

Zasluženo drugo mjesto

Izgubili smo finalnu bitku u SMAP Spring Showdown natjecanju. Goldsi su zaista imali bolje taktike i imali su puno bolju veličinu. Ali kao što su suci rekli, bitka je bila jako uzbudljiva i čak smo skoro pobijedili. Taktike su nam bile odlične, samo smo malo bili zbunjeni i nismo dobro pravili linije.










Hvala svima koji su došli! Sada nas čekaju nova natjecanja, već sutra počinje SMAC Spring Supremacy i nadam se velikom uspjehu na tom natjecanju!

Samo naprijed ljudi, do još jednog zlatnog doba!

~ Lenčo