Vođe

- ovi opisi su opisi glavnih vođa i vođa odnosno 2ica

Lenčo - Glavni vođa vojske. Osnovao je vojsku u srpnju 2010. Vodio ju je do jeseni 2010. kada je nenajavljeno napustio vojsku. Zamijenio ga je Pahi8. Vratio se u proljeće 2011. kao glavni vođa vojske. Kada se vratio događaji su postali česti i vojska je postala mnogo moćnija nego ikad prije. Kasnije je dao ostavku kada je MW na kratko umro, ali je vratio vojsku u život i nastavio ju je voditi.

Ivjak - Ivjak se učlanio u MW na ljeto 2011. O vojskama je sve shvatio u tjedan dana. Progurao je do najviših rankova, pomagao u vođenju bitaka, pisao postove itd. Sredinom studenog 2011. dao je ostavku, napravio tisuće botova s ciljem da uništi velike vojske. Vratio se nekoliko tjedana poslije, ali kao pukovnik. Nedugo poslije je ponovno napustio MW i posvađao se s Milosom. Hakirao nam je chat zbog nekakve urote protiv MW-a. Na kraju smo ga opet primili kao vođu nakon što je Milos dobio ostavku.

Skater Profi - Skater Profi se učlanio u MW krajem 2011. Prošao je sve rankove i bio je jako vjeran član. Postao je vođa nakon povratka Metal Warriorsa.

Pahi8 - Pahi8 je tu od samog početka. Zamijenio je Lenča na mjestu glavnog vođe na jesen 2010. godine. Hrabro je s Mr Einsteinom4 vodio sve ratove protiv Finaca i mnogih drugih. Nakon Lenčovog povratka uspješno je vodio mnogo ratova i ostalih događaja. Vodio je gotovo svaku bitku na School Madnessu, te nas je doveo do finala. Kasnije je postao jako neaktivan pa je dobio demotion. Pahi8 je više puta napustio vojsku pa se vratio, ali u srpnju 2014. se vratio za stalno i to kao vođa.

------bivši vođe------

Mr Einstein4 - Pomagao je Pahiju u ratovima protiv Finaca na jesen 2010. te zimu 2011. godine. Mr Einstein je bio mozak vojske, on je taj koji je smišljao većinu planova. Nakon Lenčovog povratka zajedno s Pahijem8 je uspješno pomagao voditi vojsku. 17.8.2011. Mr Einstein je dao ostavku, te je napustio Metal Warriorse. Mr Einstein se vratio u MW na ljeto 2012. godine, ali ne kao vođa.

Milos6684 - Pridružio se u vojsku 28.5.2011. kada je na Cb Hr-ovom forumu pitao može li se učlaniti u Metal Warriorse. Pravedno je prošao kroz svaki rank u vojsci. U samo tri mjeseca je progurao do najviših rankova i postao vođa. Iako je iz Srbije svi su ga jako dobro prihvatili. U listopadu 2011. je slučajno izbrisao gotovo sve postove na stranici. Zbog svog ponašanja prema ostalima dobio je ostavku 28.2.2012. Kasnije se vratio u vojsku na kratko, ali nije bio aktivan.

Joso047 - Bio je vođa jako kratko.

Ww Leo Ww - Učlanio se u vojsku na zimu 2012. godine. Bio je jedan od najboljih članova. Postao je vođa nakon što je Pahi8 postao neaktivan. 2013. je prestao igrati Club Penguin, te je napustio vojsku.

Lista glavnih vođa:
  • Lenčo, 1. glavni vođa, povukao se
  • Pahi8, 2. glavni vođa, 2ic nakon što se Lenčo vratio
  • Lenčo, glavni vođa nakon povratka sve do ostavke
  • Ivjak, 3. glavni vođa s Pahijem nakon Lenčove ostavke, ali samo par dana (do smrti prve generacije)
  • Pahi8  3. glavni vođa s Ivjakom nakon Lenčove ostavke, ali samo par dana (do smrti prve generacije)
  • Lenčo, ponovno glavni vođa (povratkom MW-a)